fbpx
Skip to main content

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Λ.Σ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2014

«Προσεχείς κινήσεις του Λ.Σ.Α.»


Μετά τη συνάντηση λογιστών που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 17/02/2014 από τον Λ.Σ.Α., θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τις προσεχείς κινήσεις μας, πάνω στα θέματα που συζητήθηκαν με τους συναδέλφους.

 

  • Τιμές αναφοράς στο λογιστικό κλάδο για τις λογιστικές υπηρεσίες.

Ο Λ.Σ.Α. θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με νομικό σύμβουλο, προκειμένου να καθιερωθούν τιμές αναφοράς και στον κλάδο μας.

  • Παραπλανητικές διαφημίσεις διαφόρων λογιστικών γραφείων.

Ο Λ.Σ.Α. θα δέχεται καταγγελίες για παραπλανητικές διαφημίσεις διαφόρων λογιστικών γραφείων, που είναι ενάντια στον Κώδικα Δεοντολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.

  • Προσφορά ασφαλιστικής εταιρίας AIG για τα μέλη του Λ.Σ.Α..

Θα ενημερώσουμε για την προσφορά της ασφαλιστικής εταιρίας που αφορά την κάλυψη επαγγελματικής αστικής ευθύνης και θα αναμένουμε οποιοδήποτε αίτημα ή διευκρίνιση προκειμένου να το προωθήσουμε και να απαντηθεί από την ασφαλιστική εταιρία.

  • Νέο Φορολογικό καθεστώς.

Θα ανακοινώσουμε άμεσα προτάσεις για τη θέσπιση νέου φορολογικού καθεστώτος για φυσικά και νομικά πρόσωπα, για τις οποίες θα θέλαμε την άποψη συναδέλφων.

  • Ύπαρξη μίας επιστημονικής ένωσης-συλλόγου.

Είμαστε απολύτως σύμφωνοι με την ύπαρξη ΜΙΑΣ επιστημονικής ένωσης.

Ο Λ.Σ.Α. θα προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια τόσο για τον αποτελεσματικό διάλογο με τις αρμόδιες αρχές όσο και για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των συναδέλφων.

 

Με τιμή,
Το Δ.Σ.