fbpx
Skip to main content

ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΣΑ-ΕΕΑ: Συγκέντρωση προμηθειών για τους πληγέντες Θεσσαλίας και Έβρου

 

eealsakalesmasygkentrosipromithion900

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στέκεται και πάλι δίπλα σε συνανθρώπους μας που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Ήδη η Διοίκηση αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 50.000 ευρώ για αγορά ειδών που θα τις υποδείξουν τα τοπικά Επιμελητήρια, με στόχο την στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας και των πυρόπληκτων του Έβρου, ενώ από σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου ξεκινά την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στο κτίριο του Επιμελητηρίου, η οποία και θα ολοκληρωθεί στις 25 του μήνα.

Έτσι, όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν στο ισόγειο του Ε.Ε.Α. (Πανεπιστημίου 44), από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 09:00 έως 15:00, προϊόντα ξηράς τροφής (μπισκότα, φρυγανιές, κρουασάν, κλπ.), ψωμί του τοστ, γάλα μακράς διαρκείας, εμφιαλωμένα νερά, κονσέρβες, είδη ατομικής υγιεινής (χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, πάνες παιδικές και ενηλίκων, σαπούνια, αντισηπτικά μαντήλια, κλπ.), κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν στις πληγείσες περιοχές, μετά από συνεννόηση με τα τοπικά Επιμελητήρια.

Κάλεσμα για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας απευθύνει ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου:

«Καλώ όσους έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουμε όλοι μαζί τους συνανθρώπους μας σε περιοχές που πλημμύρισαν ή έγιναν στάχτη. Η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις δύσκολες ώρες και η επίδειξη αλληλεγγύης μπορεί να ανακουφίσει κάπως τον πόνο των πληγέντων. Ήδη το Ε.Ε.Α. διαθέτει ένα ποσό για την προμήθεια ειδών που έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποι μας και τα οποία θα μας υποδείξουν τα τοπικά Επιμελητήρια, ενώ θα φροντίσουμε και για τη μεταφορά τους καθώς και της ανθρωπιστικής βοήθειας στις πληγείσες περιοχές. Τα χρήματα της ενίσχυσης προέρχονται από τις συνδρομές των μελών μας και είναι σημαντικό να ειπωθεί. Ο κόσμος της επιχειρηματικότητας στηρίζει την κοινωνία και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ενώ κομβικό ρόλο έχουν τα Επιμελητήρια. Εμείς ως Ε.Ε.Α. θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο γιατί αυτό μας υπαγορεύει η συνείδηση μας».

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-3380206 και 210-3380258

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.