fbpx
Skip to main content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών θα στηρίξει τα μέλη του που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 08/10/2023.

Η συμμετοχή των Οικονομολόγων Λογιστών – Φοροτεχνικών σε Δήμους, Φορείς, Υπηρεσίες και Αρχές είναι απαραίτητη τόσο για τη σημαντική συμβολή στην ομαλή λειτουργία των οικονομικών τμημάτων κάθε φορέα και συνεπώς, σημαντικού μέρους της λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού, όσο και για την κατοχύρωση του επιστημονικού μας Κλάδου!

Για τον λόγο αυτόν, καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία!

Τα μέλη μπορούν να δημοσιεύσουν την υποψηφιότητά τους στην ιστοσελίδα του ΛΣΑ www.lsa.gr, στην ενότητα που θα δημιουργηθεί με τίτλο «ΛΣΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ», αποστέλλοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ενημερωτικό υλικό για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, (φωτογραφία ή/και κείμενο σε επεξεργάσιμης μορφής αρχείο) από τη Δευτέρα, 11/09/2023.

Οι υποψηφιότητες θα αναρτηθούν βάσει αλφαβητικής σειράς των Δήμων.

ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους μας και είμαστε βέβαιοι ότι η συμμετοχή τους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα ενισχύσει τον Κλάδο μας!

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.