ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ / ΑΘΗΝΑ

Η AT&P Accounting επεκτείνεται και αναζητά για άμεση πρόσληψη

Βοηθό Λογιστή

Βασική ευθύνη της θέσεως είναι η άριστη εξυπηρέτηση πελατών του γραφείου μας υπό την υποστήριξη, καθοδήγηση και επίβλεψη του αρμόδιου προϊστάμενου.

Κύριες αρμοδιότητες

• Καταχώρηση παραστατικών γενικής λογιστικής.
  • Συμμετοχή στις διαδικασίες «λογιστικών κλεισιμάτων μήνα» πελατών για την παραγωγή οικονομικών reports.
  • Συμμετοχή στην προετοιμασία όλων των δηλωτικών υποχρεώσεων προς την ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ και Εργατική Διοίκηση σε συμμόρφωση με την φορολογική, ασφαλιστική και εργατική νομοθεσία.
  • Ενημέρωση και συντήρηση ψηφιακού αρχείου και φύλλων εργασίας.
  • Προγραμματισμένες επισκέψεις σε πελάτες οι εγκαταστάσεις των οποίων βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Προσόντα & δεξιότητες

Στην ΑΤ&Ρ, ο βοηθός λογιστή είναι ένας «μικρής κλίμακας λογιστής», τον οποίο εμπιστευόμαστε για να διαχειρίζεται σημαντικές και εμπιστευτικές πληροφορίες των πελατών μας και να ασχολείται με ολόκληρο το λογιστικό κύκλωμά τους, να επικοινωνεί απευθείας μαζί τους και να τους επισκέπτεται στους χώρους των δικών τους γραφείων, όπου απαιτείται.

Στην περίπτωση που τα παρακάτω σε χαρακτηρίζουν, θα είναι χαρά μας να μας στείλεις το βιογραφικό σου σημείωμα και να γνωριστούμε.

• Σχετικό πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ με 1-2 χρόνια εργασιακής εξοικείωσης σε λογιστήριο ή σε λογιστικό γραφείο.
  • Καλή γνώση MS Office, ειδικότερα του excel και ενδιαφέρον ή/και εξοικείωση με IT εφαρμογές.
  • Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.
  • Είσαι φιλομαθής, με πάθος για εξέλιξη και κριτική/αναλυτική σκέψη.
  • Συνεργάζεσαι με σοβαρότητα, ακεραιότητα, συνέπεια και ηθική.

Τι να περιμένεις

Ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, ευχάριστο για όλους μας, συνεχιζόμενη εκπαίδευση, συστηματική ανάπτυξη δεξιοτήτων, και ικανοποιητικές αποδοχές.

H κουλτούρα της εργασιακής μας καθημερινότητας υποστηρίζει την αυθεντική επικοινωνία και τη συνεργασία βάσει αλληλοσεβασμού, ομαδικού πνεύματος και ευγένειας.

e-mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.