fbpx
Skip to main content

Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών - LSA.gr

Πότε θα πληρωθούν οικογενειακά επιδόματα και ΚΕΑ

Εγκρίθηκαν τα κονδύλια – Πότε θα είναι διαθέσιμα τα χρήματα για τους δικαιούχους

Δαπάνη ύψους 195 εκατ. ευρώ, από τον προϋπολογισμό εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προβλέπει σχετική απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, η οποία δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια.

Με την ίδια απόφαση εγκρίθηκε επίσης και η έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής στο όνομα του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), προκειμένου να επιχορηγηθεί ο ΟΓΑ για την καταβολή του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων του άρθρου 1 του ν. 4093/2012 και του άρθρου 40 του ν. 4141/2013 Β΄ τριμήνου 2017, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.
Πότε θα είναι διαθέσιμα τα χρήματα για το ΚΕΑ του Ιουλίου

Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 55.661.196,69 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει η καταβολή της πληρωμής μηνός Ιουλίου 2017, του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 246.529.

Σύμφωνα με απόφαση, την οποία υπογράφει η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, τα χρήματα θα πιστωθούν στις 27 Ιουλίου 2017, ενώ θα είναι διαθέσιμα στους δικαιούχους στις 28 Ιουλίου 2017.

Πηγή: news.gr

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.